کیهان جان چون بار اولت هست و معنی خاصی نداره پستت پاک نمیشه .
ولی لطف کن و دیگه تکرار نکن .
ممنون ، ساسان .
ضمنا اونی که تو امضات هست رو من براتون ساختم ، برید حال کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Keih@n.G در تاریخ 12-03-08 انجام شده است
SSA Super V.I.P
کیهان جان چون بار اولت هست و معنی خاصی نداره پستت پاک نمیشه .
ولی لطف کن و دیگه تکرار نکن .
ممنون ، ساسان .
ضمنا اونی که تو امضات هست رو من براتون ساختم ، برید حال کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (23-02-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون ساسان جون كه اينو براي ماها درست كردي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن برد تيمتون رو هم تبريك مي گم گرچه طرف دار يك تيم ديگه هستم.......
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 11-03-08 انجام شده است
D J V A H I D (23-02-09)
SSA Super V.I.P
خواهش می کنم دوست عزیز ، کاری نکردم ، اسم مارم که اشتباه نوشتیو ... ، در رابطه با تبریک برد تیممون هم باز هم ممنون .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (23-02-09), I M A N (11-03-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
شرمنده ساسان جون كه اسمتون رو اشتباه نوشتم به خدا حواسم نبود وگر نه من قصدي نداشتم عزيز باز هم شرمند..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-02-09)
همکار سابق انجمن
eeee کار توه من از سپهر گرفتم ایول کار قشنگیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی ببخشید
D J V A H I D (23-02-09)
SSA Super V.I.P
ایمان جان خواهش می کنم عزیز مشکلی نیست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیهان جان خواهش می کنم عزیز . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ساسان چند تا هم برای ما درست کن.
آقا چی کار کنیم؟
داره میره اس اس برای قهرمانی
یکی جلوش رو بگیره اگه میتونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (23-02-09), sAsAn.K (21-03-08)
SSA Super V.I.P
امیر حسین عزیز آقا من درست کردم برای استقلال قبلا ، خیلی هم خوب در اومده ، اینهاش :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره ی مورد دوم هم آره دیگه چه کار میشه کرد ...
aMiR HosSeiN (03-04-08), D J V A H I D (23-02-09)
ساسان پیش بینی کن؟
D J V A H I D (23-02-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks